El løbehjulene fylder mere og mere på gader og stræder. Alt for få regler om el løbehjul ifølge Københavns politi

Det elektriske løbehjul fylder mere og mere i byerne specielt i store byerne, antallet af løbehjul er kraftigt steget, det kan man se på gaderne, Vi har brug for at fortæller, hvad reglerne er. Det er ikke bare legetøj siger Københavns politi. Mange københavnere og turister har taget elektriske løbehjul i brug at trafikken, men det er ikke sikkert ifølge Københavns politi er der alt for få regler om el løbehjul.

Internetadresse : https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/nu-kan-man-snart-leje-elektriske-loebehjul-paa-gaden.

El-løbehjul kan slår dig ihjel hvis du ikke følger reglerne, Den 18 august 2019 blev en 22-årig mand på el-løbehjul søndag aften kørt ned af en taxa, eller den britiske TV- og Youtube stjerne, Emily Hartridge blev dræbt i en ulykke i London, hun kolliderede med en Lastbil, ifølge BBC. El-løbehjul raser over hele verden, hvor regering kæmper med ulykker og dødsfald. Jeg mener at man skal forbyde El-løbehjul i hvert fald i storbyerne. Ifølge nyhedsbureauet AFP viser en undersøgelse fra det amerikanske consumer report, at over 1500 personer i USA er bliver behandlet for skader efter ulykker på el-løbehjul, siden de blev indført i 2017. Otte personer er blevet dræbt. Bare i løbet af det første halvår af 2019 og er over 100 personer kommet alvorligt til skade på grund af el løbehjulene.

Forledelen dag, så jeg en dreng på en elløbehjul, jeg troede ikke der var noget galt ved det indtil jeg læste reglen, man skal være 15 år for at køre løbehjul.  Elløbehjul har forsaget stor skader og efter min meening burde det forbydes. Over hele USA melder skadestuer og hospitaler ifølge avisen New York Times desuden om en skarp stigning i alvorlige ulykker med elektriske løbehjul. Og det er ikke kun brugerne selv, der kommer til skade.

Internetadresse: https://www.dr.dk/nyheder/indland/koebenhavnerne-slaar-sig-paa-el-loebehjul-jeg-synes-det-virker-lidt-farligt

I både Los Angeles (især i området omkring den populære Venice Beach) og i bilbyen Detroit er hundredvis af cyklister og fodgængere således kommet til skade, når brugerne af de (på verdensplan) i alt 20 millioner elektriske løbehjul ikke ser sig for og vælter cyklister eller kører ind i fodgængere. Hvis i ville undgår skader, så læse reglerne for el løbehjulet.

Alt skal være el-drevt, el-biler, el-løbehjul, alt skal bare være el, men hvorfor kan så politiker ikke være el drevet, de gøre jo ikke noget som helst, det hele bare symbol politik og et stort magtspil som vi kun kender toppen af isbjeg til, resten er holdt hemmligt.