Danmarks politisk magtspil står nu ikke i spids til klima ændring men til et håndtryk


De radikales Ida Auken, som i asyl- og klimavisen Politiken pludselig klager over unavngiven muslimsk mand, der har nægtet at give hende hånd på Christiansborg. Det er åbenbart kun der, Ida Auken møder muslimer, politikerens opråb er sympatisk, men hun glemmer at fortælle læserne, at hun selv har lukket manden ind. Som Birth Rønn sagde i Politiken,Mens jeg var integrationsminister havde jeg flere gange besøg af muslimer, der ikke ville give hånd. Det var aldrig problem for mig og hun udtaler bagefter Det er da helt utroligt, at en præstedatter har så lidt respekt for andres religion siger Birthe Rønn i Politikken.

https://www.dr.dk/skole/geografi/klimaaendringer

Da man på Megafon for Politiken og TV2 spurgt muslimerJeg oplever, at synes på islam og muslimer er blevet forværret de seneste 10 år svaret 66% helt enig. Vi skal trykke på pauseknappen, ikke flere muslimer i denne omgang, tak. Det store spørgsmål, der står tilbage, er, om de radikale nu er ved at skifte holdning til reglen om at man skal give hånd, når man modtager sit danske statsborgerskab? Eller om partiet stadige mener, at det er et brud på menneskerettighederne, det ville da ikke være et stort overraskelse hvis de besluttet det.

 Vi skal trykke på pauseknappen, ikke flere muslimer i denne omgang tak, vi har så rigeligt. Forskelsbehandling, diskrimination? Som en muslim i Danmark oplever jeg disse nyheder typisk, desværre tæsket med det, og efter at havet bosættet mig i Danmark i mere end 10 år har jeg en stort kendskab til disse hændelser, men det der undre mig er at Danmark er så et rigt land og har et godt velfærd at man nu om dage taler om håndtryk og tørklade, hvad det næste? 

Nu må man ikke have hue på, komme nu vores alle sammen Danmark taler om tørklade og håndtryk burde vi ikke fokuser mere på krigen der forgår i Mellemøsten, Klima ændringer, Brexit, eller 17 verdensmål.

Hvis Danmark ikke har noget andet at tage sig til. Bare se på rapporten fra Good country index Findland ligger på nummer 1 og vi ligger på nummer 6 og hvis vi skulle samlingen det med sidst år er vi gået fra 3 pladsen til 6 pladsen.

Det hele er bare symbol politik, vi burde lad være med at bekymrer os om Ida Auken og fokuser os mere på verden.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: