Short story of the day : Godmorgen #1


En kvinde arbejder på kød fabrik. En dag da hun var færdig med arbejde. Gik hun i fryserrum for at inspicere.Med i det samme øjeblik lukker døren bag hende. Hun skreg og råbt i flere timer.Grædt hun for hun vidst at alle var taget hjem, og der var ingen der så hende da hun gik. Efterladt i fryser til at dø, tænkt hun. “Så det er sådan jeg dør” .timer senere, mens hun var på kant til at dø. Åbnet sikkerhedsvagten af fabrikken døren. Hun var mirakuløst reddet fra at dø den dag.Da hun senere spurgt vagten hvordan han kunne havet fundet hende, for det var ikke vagtens normale rutine.Han forklaret “jeg har arbejdet på denne fabrik i 33 år, hundredvis af arbejder kommer ind og ud hverdag.Men du er en af de få der siger godmorgen eller godnat efter arbejde. På grund af dig føler jeg mig ikke usynlig på jobbet. Mange behandle mig som om jeg ikke er synlig. Men da du i dag komme til arbejde og hilst på mig som alle dag, men denne eftermiddag efter arbejdes timer. jeg stod observeret, og jeg hørt ikke nogen sige ‘vi ses, imorgen’ . Dermed søgt jeg efter dig overalt på fabrikken og fandt dig i fryseren. Jeg ser frem til din ‘hej’ og ‘vi ses’ hverdag, fordi de minder mig om at jeg er nogen. Men da jeg ikke hørt din farvel den dag, vidst jeg der var noget galt.

Moralen : Med en simpel ‘hej’ ‘godmorgen’ kan gøre en andens dag bedre. Så være venlig over for hinanden, fordi de er de mennesker som vil hjælp dig i sådan situationer.

DELE PÅ SOCIAL MEDIER, HVIS DU ELSKET HISTORIEN.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: