Myg, vi alle ville gerne dræbe myggene. Men i Singapore laver de myg, og spreder dem i millioner, for at flyv frit i landet. Det første du siger er sikkert ”HVORFOR GØRE DE DET?!, ER DE GÅET FOR FORSTAND?!”

De er ikke gået for forstand, for første gange nogensinde ville jeg fortælle hvordan Singapore bekæmper myg, for dem som ikke vide, myge er ikke bare irriterende, de er også dødlige, mange kvindelige myge har dengue virus og ligesom malaria kan man få dengue fra myggens bid. I flere tilfælde KUNNNE DU DØ, mellem 50 til 500 millioner personer får dengue hvert år, og omkring 10 til 20 tusind personer dør på grund af myggen. Så hvis du ville eliminer dengue, må du dræbe dem alle sammen. Dengue myg er overalt, men de er svær at find og derfor også svær at dræbe.

SÅ HVORDAN STOPPER DU MYG?  En forsknings hold i Singapore, komme op med en ide, hvad hvis vi STOPER myggen fra at have børn? Det er præcis det de gjord, de skabte en nye type myg, som er så stærke at de kan lev frit og find de ond myg, og stopper dem fra at have børn. De har millioner af myg i deres labatorie, og de venter på at bliv sluppet ud til verden. Så vanvittigt som det lyder, den nye myg bider ikke eller gøre ondt.

Hvis du har en god myg og elsker den ond myg, den ond myg ville ikke længere have børn, ingen nye børn, ingen nye myg, GENIALT. Så Singapore skabte millioner af de her myg, og frigav dem, i nabolaget, taget, haven, hvor som helst. Den god myg parret med den ond, også kunne de ikke længe reproducer.

På ingen tid ville alle myggen, god og ond dø naturligt uden at have børn. Hvem end sagde ”kærlighed dræber” var ikke forkert! Det er sådan Singapore bekæmper dengue virus. Antallet af folk der fik dengue droppet væsentligt meget, med mere end 90% og redde mange mennesker fra virussen. Metoden er så succesfuldt at de har åbnet en myg fabrik i Singapore.

Alle er nød til at dele artiklen, for verdens størst problemer kan kun løses ved kreativtit, og masser af myg.