Jeg er blevet fortalt gang på gang, at demokrati er det bedst styreform. Når du giver en stemme til en person i valget, får du en god regering. Men nu jeg tænker på det, er jeg faktisk forkert.

Den gennemsnitlige stemmer ved ikke, hvem han eller hun skal stemme på. Det er derfor demokrati ikke virker.  Lad os tage et eksempel:

Lad og sige, at vi skal på en flyvemaskine, men før du skal, flyv. Skal du og passagerne demokratisk vælge en kaptajn. Så du har to kandidater. 

“Den ene siger: Når du vælger mig, ville jeg følge den internationale luftfartslove og flyv på 10 km højde. ”

“Men den anden siger: Når i vælger mig, kan i alle sidde på business class”

I vores verden i dag, vælger den gennemsnitlige stemmer baseret på følelser eller mangel på information. Så naturligvis ville de vælge person, der lovede dem business class.

Demokrati ville vælge en dårlig person. Som aldrig har fløjet et fly før, og før du ved, det ville vi alle sammen styrte ned. Jeg er overbeviste om at, demokrati er ligesom at flyv en flyvemaskine, det er hårdt. Og det tager flere års erfaring.

Atombomben, skat, geopolitik, og sundhed. De her, problemer kan kun løses med rigtige profession. Det tager 10 år, før du kan, flyv, men i vores regering, hvem som helst kan vælge, og hvem som helst kan være statsministre/præsident/osv.

Vi skifter regering hvert fjerde år, men problemer tager 20 år at fix. Demokrati er en god ide, men er det den bedste ide? 

Tag f.eks. Kina eller Indien. Kina med deres kommunistisk regering har løftede 300,000,000 mennesker ud af fattigdom, mens i Indien er der 300,000,000 mennesker i fattigdom. Misforstår mig ikke! Diktatur er ikke løsning, det er aldrig løsning. Men der er andre alternative måder til bedre demokrati, som f.eks.: Teknokrati ,er bare en eksempler. I verden med stormagter, som bruger fake news, løgne, frygte og penge til at få opmærksomhed.

Og det demokratisk, system tillader stemmer til at tro i millioner. Vi stemmer på folk, som lover os business class, og de ved ikke, hvordan man flyver en flyvemaskine. Som en kendt person sagde ” den bedste sag mod demokrati, er en 5 min samtale med den gennemsnitlige stemmer

Lad os fikses demokrati, før vi alle styrter