Den efterhånden traditionsrige nytårsmorgen handler for muslimerne om kærlighed til landet

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 82138007_2691733157586976_1397728812208226304_n.jpg

Mens du sikkert lå under den varm dyne tidligt morgen. Tog en flok muslimer gul overtøj på. Unge og ældre samledes i Rådhuspladsen for rydde op. Som de selv skriver på deres Facebook ”Man kan ikke tjene Gud uden at tjene sine medmennesker ”

Men i år, i sted for rydde op i København, er de rundt i Denmark for rydde op i f.eks. Århus, Nakskov, Hvidovre, m.fl. I år har organisation kun taget en times tid, for flere frivillige var klar til udsætte deres søvn for rydde op.

Organisation har de seneste år blivet mere en del af samfundet, og næsten alle kender organisation, for enten folkemøde, bogmessen, gratis suppe, nytår og mange andre events de har organiseret. De er også bag den kendte motto ”Kærlighed til alle had til ingen” og har de seneste år fået fuld opbakning for det danske befolkning.

Organisation ville ud med en budskab om at ikke alle muslimer er ens. Når man høre muslimer kommer der billeder op fra nyheder, og tit er det altid sådan at nyhed søger efter små minoritet, og glemmer majoriteten.  Muslimer for fred fordømmer på det stærkeste enhver terror – eller voldshandling.

” Fjernt fra at terrorisere og skade landet, bør en muslim og vi alle sammen arbejde for at gavne og opbygge det land, vi bor i” Som en religiøs organisation, der altid har arbejdet for fredlige sameksistens. Men nogle mennesker forsøger at splitte dem ad gennem meningsløs vold og terror.  I deres Facebook står der ” Men vi vil altid arbejde ufortrødent videre sammen med alle andre fredselskende mennesker, 
således at freden og kærligheden må sejre i verden over ekstremisme og had.

Selvom Organisation ikke selv tænder for fyrværkrier eller fejrer jul, ville de altid respekter andre religionernes højtider. Derfor laver de noget specielt når der jul eller nytår, de sætter medmennesker førets.  

Godt nytår og må i alle sammen gøre 2020 til noget specielt.

Den efterhånden traditionsrige nytårsmorgen handler for muslimerne om kærlighed til landet

Mens du sikkert lå under den varm dyne tidligt morgen. Tog en flok muslimer gul overtøj på. Unge og ældre samledes i Rådhuspladsen for rydde op. Som de selv skriver på deres Facebook ”Man kan ikke tjene Gud uden at tjene sine medmennesker ”

Men i år, i sted for rydde op i København, er de rundt i Denmark for rydde op i f.eks. Århus, Nakskov, Hvidovre, m.fl. I år har organisation kun taget en times tid, for flere frivillige var klar til udsætte deres søvn for rydde op.

Organisation har de seneste år blivet mere en del af samfundet, og næsten alle kender organisation, for enten folkemøde, bogmessen, gratis suppe, nytår og mange andre events de har organiseret. De er også bag den kendte motto ”Kærlighed til alle had til ingen” og har de seneste år fået fuld opbakning for det danske befolkning.

Organisation ville ud med en budskab om at ikke alle muslimer er ens. Når man høre muslimer kommer der billeder op fra nyheder, og tit er det altid sådan at nyhed søger efter små minoritet, og glemmer majoriteten.  Muslimer for fred fordømmer på det stærkeste enhver terror – eller voldshandling.

” Fjernt fra at terrorisere og skade landet, bør en muslim og vi alle sammen arbejde for at gavne og opbygge det land, vi bor i” Som en religiøs organisation, der altid har arbejdet for fredlige sameksistens. Men nogle mennesker forsøger at splitte dem ad gennem meningsløs vold og terror.  I deres Facebook står der ” Men vi vil altid arbejde ufortrødent videre sammen med alle andre fredselskende mennesker, 
således at freden og kærligheden må sejre i verden over ekstremisme og had.

Selvom Organisation ikke selv tænder for fyrværkrier eller fejrer jul, ville de altid respekter andre religionernes højtider. Derfor laver de noget specielt når der jul eller nytår, de sætter medmennesker førets.  

Godt nytår og må i alle sammen gøre 2020 til noget specielt.