I en tid med hurtige ændringer drevet af teknologi, globalisering og demografi er der mange, der retter deres frygt mod indvandrere og tror, ​​at de ændrer landets kultur og værdier. Vi har set, hvordan denne frygt omsættes til skadelige politikker: USAs politikere lover at afskærme grænser og true med at deportere udokumenterede indvandrere, der havde fået beskyttelse, fordi de ankom til USA som børn. I en tid med hurtige ændringer drevet af teknologi, globalisering og demografi er der mange amerikanere, der retter deres frygt mod indvandrere og tror, ​​at de ændrer USAs kultur og værdier. Mens hver efterfølgende immigrationsbølge føjer til den unikke blanding af kulturer, der definerer Amerikas Forenede Stater, er det forkert at tro, at indvandrere udgør nogen trussel mod amerikanske værdier. Sandheden er, at nutidens indvandrere, ligesom vores forfædre, ankommer her og søger evnen til frit at tilbede, til at udtrykke sig uden frygt for gengældelse fra regeringen og for at kortlægge deres egen økonomiske skæbne.

Den økonomiske, politiske og kulturelle indflydelse af indvandring på europæiske lande er blevet undersøgt i vidt udstrækning med særlig opmærksomhed på, hvordan indfødte vælgers uddannelsesniveauer påvirker deres valgmuligheder. Den nye undersøgelse sporer vælgernes holdning og adfærd for alle politiske partier og valg i 12 europæiske lande i et årti. Den er afhængig af demografiske og politiske data fra den europæiske sociale undersøgelse og en række andre kilder. Derudover indsamlede og klassificerede forskerne de politiske manifest fra 126 partier til 28 valg med særlig fokus på, hvor ofte disse materialer nævnte nationalistiske emner, EU og andre indikatorer for, hvor partierne stod på det politiske spektrum. I virkeligheden skabte de en “gennemsnitlig nationalismescore”, som de kunne bruge til at måle afvigelser i stemmemønsteret enten mod eller væk fra nationalismen som reaktion på immigranttilstrømning.

Der er mange forskere som siger at immigrant/indvandre er med til at hjælpe et lands økonomis udvikling. Men den meste troværdige forskning på dette emne er fra OECD (2018), billede nedenfor viser hvordan immigration kan hjælpe et lands økonomiske udvikling.

Indvandring er en af ​​de vigtigste politiske debatter i vestlige lande. Imidlertid er et aspekt af debatten ofte forkert karakteriseret af beskyldninger om, at højere niveauer af indvandring fører til højere niveauer af kriminalitet. Beviserne, der er baseret på empiriske undersøgelser fra mange lande, indikerer, at der ikke er nogen simpel sammenhæng mellem indvandring og kriminalitet. I følge forskning af Brian Bell, Der er ingen beviser for, at indvandring har forårsaget et kriminalitetsproblem på tværs af lande. Indvandrere med gode muligheder på arbejdsmarkedet har mere sandsynligt til ikke at begå kriminalitet end indfødte. Men offentlig bekymring over indvandring inkluderer en opfattelse af, at indvandrere øger niveauet for kriminalitet.

Usandt udtalelser :

  1. Når de siger: “Indvandrere bringer kriminalitet til vores land.” Forskning siger det modsatte. Dataene viser, at indvandrere faktisk begår færre forbrydelser i gennemsnit end indfødte, og finder “ingen opbakning til forbindelsen mellem indvandring og kriminalitet.” Indvandrere bringer ikke vold her – de fleste af dem kommer til dette land for at flygte fra vold derhjemme. (I følge danmarks statistik , som ses nedfor) kan man tydeligt se, hvem typiske bliver skyldige.

En anden statistik, viser også det samme som ovenover, og det kan ses nedfor :

Også bare at sige kriminalitet stiger er forkert, hvis man kigger på statisktik nedfor, viser det en anden historie. (i følge tjekdet.dk).

2). “Indvandrere vil tage vores job, sænke vores lønninger og især skade de fattige.” Dette er det mest almindelige argument og, også det med den største mængde beviser, der afkræfter det. For det første er forskydningseffekten lille, hvis den overhovedet rammer indfødte. Indvandrere tiltrækkes typisk af voksende regioner, og de øger udbuds- og efterspørgselssiden af ​​økonomien, når de først er der, hvilket udvider beskæftigelsesmulighederne, og det er også det mest logisk tænkning.

Min mening :

Jeg har lyst til at sige, at der skal være en regel i alle lande, der siger, at du kan hade indvandrere så meget du ville, men hvis du gør det, får du lov til at spise deres mad. Det er retfærdig udveksling for mig. Du hader indvandrere = ingen indvandrermad. Og når jeg siger ingen immigrant mad, mener jeg ingen immigrant mad. IKKE NOGET. Ingen mexicansk mad. Ingen caribisk mad. Ingen Dominikansk mad. Ingen asiatisk mad. Ikke noget. Kun kartofler. Og jeg siger ikke engang aromatiserede kartofler. Jeg siger almindelige kartofler. Intet krydderi, fordi ingen indvandrere, intet krydderi. Og jeg ved, at nogle mennesker ville tage dette tilbud . Jeg kender folk , som ville sige, “ved du hvad? Tag dine indvandrere, tag dit krydderi, og gå tilbage til hvor du kommer fra.” Det siger du nu, fordi du aldrig har levet et liv uden krydderi. Men glem aldrig. Et liv uden krydderi var så hårdt, så hårdt, at det fik hvide mennesker til at sejle rundt i verden for at finde det. Disse mennesker sejlede ud, dengang da de troede , at hvis du sejlede den ene vej, ville du falde ud af jordens kant og dø. Og et sted i verden sidder en mand derude. Som spiste en dames mad, og sagede:

“Jeg kan ikke gøre dette mere. Jeg sejler den veje”

“Men hvad hvis du dør?”

“I det mindste er det spændende” Ingen indvandrer, intet krydderi.

… havde en betydelig plads i livet; mænd var rede til at dø på jagt efter dem, og mange gjorde; ingen gave var mere acceptabel, og at være forsynet var et tegn på status; rigdom kunne måles i krydderier.

Sandheden er, at ingen af ​​os burde klage. Når du tænker over det, hvad folk kalder “indvandre”, afhænger bare hvor din tidslinje begynd fra. Du er en indvandrer, men det afhænger bare af, hvornår du måler det fra? Alle er en indvandrer, fra et andet sted i tidslinjen. Når jeg ser folk føre disse samtaler i Danmark, og specielt i USA “Disse forbandede indvandrere kommer herover. Gå tilbage til hvor du kommer fra!” Jeg spekulerer altid på, hvad indfødte mennesker tænker på.