Først og fremmest er nationalisme begrebet loyalitet over for en nation. I nationalisme skal denne følelse af loyalitet være til stede i enhver borger. Denne ideologi har bestemt været til stede i menneskeheden siden umindelige tider. Frem for alt er det et koncept, der forener folket i en nation. Det er også præget af kærlighed til ens nation. Nationalisme er sandsynligvis den vigtigste faktor i international politik.

Den økonomiske, politiske og kulturelle indflydelse af indvandring på europæiske lande er blevet undersøgt i vid udstrækning med særlig opmærksomhed på, hvordan indfødte vælgers uddannelsesniveauer påvirker deres valgmuligheder. Den nye undersøgelse sporer vælgernes holdning og adfærd for alle politiske partier og valg i 12 europæiske lande i et årti. Den er afhængig af demografiske og politiske data fra den europæiske sociale undersøgelse og en række andre kilder. Derudover indsamlede og klassificerede forskerne de politiske manifest fra 126 partier til 28 valg med særlig fokus på, hvor ofte disse materialer nævnte nationalistiske emner, EU og andre indikatorer for, hvor partierne stod på det politiske spektrum. I virkeligheden skabte de en “gennemsnitlig nationalismescore”, som de kunne bruge til at måle afvigelser i stemmemønsteret enten mod eller væk fra nationalismen som reaktion på immigranttilstrømning. (NBER)

Hvis man kigger på verden i dag, ville men sige en stigende opvækst i nationalisme over hele verden. I England, det var basalt sagt hvad Brexit handlede om. De fortælte det som ud om det handlede om økonomi, men det var det ikke. Sandheden var at deres fundamentale mennsker, som gerne ville have deres land tilbage, ifølge Lord Ashrofts vælger, valgte en tredjedel (33%), på grund af “det gav Storbritannien den bedste chance for at genvinde kontrollen med indvandring og egne grænser. Men tilsidst førte det ingen veje, og blev til en stor diskussion. om hvad det egentligt var, men de ville stadig have det tilbage. Mange der stemt for Brexit sagede til BCC news “That’s why I’m voting for Brexit, right? Because this bloody country is going the dogs. Right? This bloody country. And I want Britain back. That’s why we voted for Brexit, because we want Britain back!. ” Mit spørgsmål er “fra hvem?” Britain består af 86% hvide mennsker i følge Gov.uk. Hvem vil du have det tilbage fra? Folk siger de mest skøre ting, “These bloody immigrants come over here. They’re up to no good,right? I hate these bloody immigrants. They need to go back to where they came from”

” (reporter) but why do you hate them so much? “

“I’II tell you why I hate them. Because they’re not even trying to be British, that’s why. They don’t even try to be British. They come here. They bring their own bloody culture. They bring their own food, spit their own bloody languages, try to take over the whole bloody place. “, så tænker jeg, det lyder meget britisk til mig.

Hvis der en en land i verden… Et land i verden, som ikke har ret til at klage om immigration, er det briterne. I forstår godt at, de startede problem, som de står over for sig selv. De gik ud og koloniserede verden, på et tidspunkt var halvdelen af verden koloniserede af Britain. De gik ud, og koloniserede fra sted til sted. Ingen mennsker vidste om England, ingen prøvede at finde England. England var de eneste, som rejste rundt i verden, og fortælte alle om deres eksistens, og bankede på deres døre. Jeg siger ikke briterne er dårlige mennsker, i øvrigt, men det virker da lidt underligt at man klager sig over noget, som man nu har ansvar for.

Men nationalisme kan også være noget godt, og det kan hjælper med landets generelle trivsel. Vi hører ofte om forskellige renhedsdrev eller velgørenhedsarrangementer, der er organiseret i landene. Nogle mennesker kommer frem for at organisere sådanne programmer, så de simpelthen kan udvide og forbedre infrastrukturen i deres land. Sådanne mennesker er nationalister, der elsker deres land og stræber efter at gøre det til et bedre sted. Ægte nationalisme i et sådant tilfælde har en meget positiv effekt ved at tilføje landets infrastruktur. De bryr sig om, hvad der er deres. De ejer det, og de vil gøre det bedre. Det fungerer som en stor inspirationskilde Positiv nationalisme kan være en stor inspirationskilde for befolkningen i et land. Folk kan være stærkt motiverede gennem en følelse af nationalisme til at nå deres respektive mål og opfylde alle forhåbningerne. For har vi alle hørt om The American Dream. Det er det perfekte eksempel på nationalisme. Med et ønske om at være uafhængig er folk inspireret og motiveret drevet af nationalismens følelser. Nationalisme bliver et lands styrke Når landets borgere skildrer nationalisme, styrker det landet og dets økonomi direkte for at gøre det i stand til at bevæge sig videre. Folk, der forener sig som et resultat af nationalisme og stolthed, tilføjer streaming-samfundet. Når deres position styrkes, kan den forhandle globalt og med større magt og tillid.

Men samtidlige nationalisme kan også føre til en følelse af ligegyldighed. Nationalister gør et land uafhængigt sammenlignet med resten af ​​verden. de har tendens til at tro, at de er overlegne end nogen af ​​de lande derude. En følelse af nationalisme, der gives i dette tilfælde blandt mennesker, kan være lidt vildledende. Denne form for nationalisme adskiller en sådan nation fra verden. Ting som at danne nationale traktater kan udgøre en stor vanskelighed. Import- og eksportmarkedet kan begynde at falde ned. Alt dette kan være et resultat af nationalisme, der kun forsøger at fokusere på sig selv først. Dette skaber en følelse af splittelse og isolation for et sådant land. Det kan skabe forskelle mellem individer snarere end i samfund. Selvom nationalisme formodes at fungere på fællesskabsplan, hvis den formodes at have positive virkninger for et land. Imidlertid kan en følelse af nationalisme, når den tages på en negativ måde, skabe forskelle mellem almindelige mennesker. Dette er, når det sker på et individuelt niveau snarere end på fællesskabsniveau. Folk begynder at oprette forskelle baseret på religion, rigdom, kaste osv. Og danner deres egen slags etiketter. Dette er aldrig godt for et land, da det kun deler sit folk i nationalismens navn og derved svækkes søjlerne i et lands enhed. Forskelle mellem nationer kan føre til krige. Det sker ofte, at synspunkter og idealer har tendens til at kollidere. Dette kan simpelthen skyldes forskelle i meninger om de to. Men når sådanne indbyrdes forskelle opstår, kommer nationalismen ind imellem, og den anden ser ud som alt forkert. De prøver at stå intakte som et forsøg på at beskytte deres idealer, og det samme gør modlandet. Denne slags sammenstød kan føre til påbegyndelse af krig mellem et sådant land. Nationalisme kan have en positiv effekt på folket, hvis den praktiseres på en kontrolleret måde. Imidlertid vil for meget besættelse kun medføre drastiske resultater.